Değerli Antropoloji Dostları,
ÖSYM tarafından ilan edilen ve üniversite adayı gençlerimizin tercihlerini yapma aşamasında yararlanacakları kaynak olan "2007 ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu"nda dikkat çeken bir ayrıntıyı sizlerle paylaşmak istiyoruz.
Bir mezunumuzun bizlerle aktarmış olduğu bu konu gerçekten düşündürücü ve aslına bakarsanız üzücü sonuçları olabilecek bir durumu gözler önüne seriyor.

Yıllardır kesintisiz bir şekilde ilan edilen kontenjanlarla üniversite adaylarına kapılarını açan "İstanbul Üniversitesi Antropoloji Bölümü" bu sene öğrenci kabul etmiyor. İlgili ÖSYM kılavuzunun İstanbul Üniversitesi''ne ait kontenjanlarının bulunduğu sayfalarda ne yazık ki antropoloji bölümüne yönelik bir bilgi bulunmuyor. Ekteki resim dosyasında listenin bir örneğini bulabilirsiniz. Alanında önemli bir yere sahip olan İstanbul üniversitesi Antropoloji Bölümü''nün neden bu sene öğrenci almadığı ve önümüzdeki senelerde nasıl bir uygulama yapılacağına yönelik olarak bir bilgiye sahip değiliz. Konuyla ilgili olarak elimize ulaşan bilgileri en kısa sürede sizlerle paylaşacağız...

Positive SSL