Girne Amerikan Üniversitesi Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından Mekan ve Yer Antropolojisi konulu uluslararası sempozyum düzenleniyor.
Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Millenium Kompleks Senato Kongre Merkezinde düzenlenecek sempozyumda dünyanın önde gelen antropolog, mimar, şehir planlamacı ve siyaset bilimci bildiri sunacak.
 
27 Temmuz 2012, Cuma günü saat 09.00-17.00 saatleri arasında üç oturumda gerçekleşecek sempozyum halka açık olarak düzenlenecek.

Sempozyumuna Jakob Rigi, Rebecca Bryant, Ercan Gündoğan, Senem Doyduk, Emine Köseoğlu, Senem Zeybekoğlu Sadri, Shahin Keynoush, Bahar Aktuna, Gülten Göze ve Hossein Sadri disiplinler arası bir alan olan Mekan ve Yer Antropolojisi konu başlığı altında bildiriler sunarken GAÜ yurtdışı kampüsleri İngiltere, Singapur ve ABD yerleşkelerinden görev alan bilim insanları da tele konferans yöntemi ile sempozyuma online olarak katılacak.

GAÜ  TV''den canlı olarak yayınlanacak sempozyum ile ilgili detaylı bilgilere www.gau.edu.tr adresinden ulaşılabileceği belirtiliyor.

Duyuru metnine için tıklayınız...

Positive SSL