Yeni Yüzyıl Üniversitesi Antropoloji Bölümü tarafından sitemize iletilen duyuruyu aşağıda bulabilirsiniz.

Lisans eğitimine başlayacak olan Yeni Yüzyıl Üniversitesi Antropoloji Bölümü''ne akademik yaşamda başarılar diliyoruz.

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Antropoloji Bölümü 50 kişilik kontenjanıyla 2010-2011 Akademik Yılı''nda öğrenime başlıyor.
 
Toplam 50 öğrencilik kontenjan içerisinde 12 kişi %100 YÖK Burslu, 12 kişi %50 YÖK Burslu, 12 kişi % 25 YÖK Burslu , 14 kişi ücretli olarak öğrenim görebileceklerdir.
 
Ayrıntılı bilgi için: http://www.yeniyuzyil.edu.tr/index.aspx?pid=3&sid=34
 
Ayrıca Üniversitemiz, ilk mezunlarına iş garantisi vermektedir.
 
Sosyal ve Kültürel Antropoloji ağırlıklı Antropoloji Lisans Programımız, kültürler arasındaki farklılıkları tarihsel, çevresel, kültürel nedenleriyle anlayabilen, analiz edebilen ve küreselleşmenin getirdiği değişimde etkin olarak sorun çözebilen bireyler yetiştirmeyi hedeflemektedir.

Klasik ve modern antropolojinin özgün birleşimiyle oluşan programımızda, geleneksel antropoloji yaklaşımının yanı sıra, antropolojinin iş yaşamında, kurum ve kuruluşlarda, tıp ve sağlık alanlarında nasıl işlevsel olabileceğinin örnekleri sunulacaktır.

Böylelikle, öğrencilerimize disiplinler arası çalışabilecekleri, farklı uzmanlık alanları ve iş kollarında uygulamalar yürütebilecekleri, ulusal ve uluslararası tüm kurum ve kuruluşlarda başarılı olabilecekleri bir donanım kazandırılacaktır. Mezuniyetleriyle birlikte öğrencilerimiz farklı uzmanlık alanlarında kariyer imkanları bulabileceklerdir.

Ayrıntılı bilgi için: http://www.yeniyuzyil.edu.tr/index.aspx?pid=3&sid=168

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Antropoloji Bölümü

İletişim: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Positive SSL