Antropoloji Derneği’nin düzenlediği “Antropoloji Buluşmaları”nda bu ay sosyal medya ele alınacak.

Ayda bir düzenlemeye başladığımız “Antropoloji Buluşmaları”nın ikincisi olan “Sosyal Medya: Bilginin Yeni Toplumsal Hali” isimli panel Beyoğlu’nda yer alan Cezayir Toplantı Salonunda gerçekleşiyor.

18 Mart’ta yapılacak olan, bir bilgi edinme kanalı olarak sosyal medya olgusu üzerinden sosyalleşme, iletişim, etkileşim kavramlarının ele alınacağı bu toplantıda ayrıca bilginin nasıl konumlandırıldığı, paylaşıldığı ve gerçeklik kavramları üzerinde durulacak. Diğer yandan yeni iletişim araçları ile toplumsal yapı arasındaki ilişki ve antropolojik yaklaşımın yeri, toplantıda ele alınacak bir diğer konu. Moderatörlüğünü Doç. Dr. Gönül Demez’in yapacağı panele Yrd. Doç. Dr. Sinem Güdüm ve Orhan Şener katılıyor.

Bu toplantının, gündelik hayatımızın ayrılmaz parçası halini alan sosyal medyanın kültürel ve sosyolojik boyutlarının ele alınması açısından katkılar sağlayacağına inanıyoruz.

Antropoloji Buluşmaları 2

Tarih : 18 Mart 2017, Cumartesi

Saat : 14.00

Yer : Cezayir Toplantı Salonu / Küçük Salon / Hayriye Cad. No: 12  Galatasaray-Beyoğlu / İstanbul (0212 245 99 80)

Facebook Etkinlik Bağlantısı: https://www.facebook.com/events/315497718853421

İletişim: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.