9. Ulusal Antropoloji Öğrencileri Kongresi bu sene Ankara’da, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih – Coğrafya Fakültesi Antropoloji Bölümü’nün iş birliği ile Antropoloji Öğrenci Topluluğu tarafından 2-4 Nisan 2020 tarihleri arasında Dil ve Tarih – Coğrafya Fakültesi Farabi Salonu’nda düzenlenecektir.

Prof. Dr. Ali Demirsoy‘un açılış konuşmasıyla başlayacak olan kongrenin birinci ve ikinci günleri sözlü veya poster sunumu yapmak isteyen katılımcıların sunumlarına ayrılacaktır. Kongrenin son gününde ise Ankara’nın Beypazarı ilçesine bir kültür gezisi etkinliği düzenlenecektir. Kültür gezisi programına dair ayrıntılı bilgi önümüzdeki günlerde yayımlanacak bilgi paketine dâhil edilecek ve buradan da duyurulacaktır.

Sözlü veya poster sunum yapmak isteyen katılımcıların 7 Şubat – 1 Mart 2020 tarihleri arasında bu bağlantı veya sayfanın en altındaki form bağlantısı aracılığıyla yapacakları başvurularının ardından, tamamladıkları sunum dosyalarını veya posterlerini Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine göndermeleri beklenmektedir.

Kongre programı ve kongreye ait bilgi paketi, kongrenin başlangıcından en geç iki hafta öncesine kadar katılımcı üniversitelerin öğrenci topluluklarına iletilecek ve burada da yayımlanacaktır.

İlginiz ve emeğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Kongre Düzenleme Kurulu

Kayıt için lütfen aşağıdaki bağlantıyı kullanınız  https://form.jotform.com/200196647042048

 

* Bu duyuru ilk olarak http://antropoloji.humanity.ankara.edu.tr/event-items/9uaok/ adresinde yayınlanmıştır.

Positive SSL